Recept på favoriter som
vi gärna träffar igen.

Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och dina personliga preferenser. Vi skapar nya gastronomiska kreationer hela tiden men samtidigt är det är klart att vi har favoriter. Här har vi samlat några av våra mest uppskattade rätter som gärna återkommer i olika tolkningar på våra menyer.

Sätt fart på smaklökarna

Amuse bouche på köksfranska. En extra liten förrätt innan förrätterna. En bra middag börjar med ett eller flera läckra tilltugg redan till drinken. 
> Till förförätterna

Öppna sinnet

Vad sägs om att inleda middagen med en frisk ceviche på hälleflundra, en elegant halstrad tonfisk eller en mustig sellerisoppa med äppelkrutonger?
> Till förrätterna

Middagens crescendo

Till varmrätt kanske det kan passa med en höbakad majskyckling med karljohanrisotto, dovhjortsfilé med stuvad jordärtsskocka eller halstrad gös?
> Till varmrätterna

Sött eller svalt?

Varför inte avrunda kvällen med basilikaglass med amerikanska chokladpannkakor, karamelliserad rabarber eller en öppen äppellasagne.
> Till efterrätterna