Ibland behöver man gå tillbaka till grunden.

Att improvisera och skapa nytt är bland det roligaste som finns i köket. Men för att kunna göra det behöver man också ha koll på grunderna. Här har vi samlat en del tips för att du ska lyckas bättre i köket. Lär dig hur du gör egen glass, hemgjord pasta och hur du kombinerar mat och vin på bästa sätt. 

Egen glass

Få efterrätter mäter sig med hemgjord glass. När du sedan har lärt dig grunderna kan du börja experimentera och då börjar det roliga.
> Till glass-skolan

Hemgjord pasta

Det är skillnad på pasta och pasta. Med hemgjord pasta kan du imponera på dina gäster och göra en till synes enkel rätt till en riktig festmåltid.
> Till pastaskolan

Kombinera mat och vin

Rätt vin till rätt mat kan lyfta bra rätter till fantastiska höjder. Med rätt kunskap kan du också anpassa maten efter vinerna för att lyfta smaken ytterligare. 
> Nio tips för att kombinera mat och vin