Hemgjord pasta

Det är skillnad på pasta och pasta. Med hemgjord pasta kan du imponera på dina gäster och göra en till synes enkel rätt till en riktig festmåltid. Och det är inte så krångligt som man kanske tror. De två viktigaste ingredienserna för en lyckad pasta är tid och kärlek. Det tar det lite tid framför allt första gången. Men med träning och några tips på vägen kommer du att få upp snitsen.

Del 1 - Degen

Grunden i all pastatillverkning är en bra deg. Och grunden för en bra deg är ett bra mjöl. 
> Pastaskolan del 1 - Degen

Del 2 - Smaksatt pasta

Allra roligast blir det när du börjar experimentera och smaksätta pastan på ditt personliga vis.
> Pastaskolan del 2 - Smaksatt pasta

Del 3 - Ravioli

Att göra egen ravioli är inte särskilt svårt, men det tar sin tid. Men är inte just tid bland det finaste vi kan bjuda på? 
> Pastaskolan del 3 - Ravioli