Aktiv matlagning

Att laga mat tillsammans är ett härligt sätt att svetsa samman arbetsgruppen och ett roligt sätt att umgås. Vi samlas i charmiga Mosebacke Matstudio och lagar tillsammans en fyrarätters gourmetmeny. Sedan sätter ni er till bords och njuter av maten tillsammans med passande, utvalda viner!

Under några timmar får ni njuta av mat och matlagning på högsta nivå. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och väljer ut de allra finaste råvarorna. Vi lagar maten från grunden, utan genvägar, med hjälp av både traditionella och moderna tekniker.

Hur går det till?

  • När gästerna anländer inleder vi med en amuse bouche och ett glas champagne och presenterar kvällens meny.
  • Alla deltagare får ett förkläde så att alla är väl utrustade för kvällens utmaningar. 
  • Ni delas sedan in i grupper för att laga en fyrarätters gourmetmeny. Tillsammans skapar vi en härlig middag samtidigt som vi minglar och samtalar om smaker och matlagningstekniker.
  • Väl till bords avnjuter ni maten tillsammans med våra utvalda viner.

Vad kostar det?

  • Vårt upplägg är anpassat för grupper från 10 till 14 personer.
  • Pris 1050:-/person exkl. moms. Kostnaden för dryck tillkommer.
  • Vi tar fram en vinpaket som anpassas till kvällens meny. Kostnad ca 500:-/person exkl. moms beroende på kvalitet på vinerna.
  • Antalet personer kan justeras till tre dagar före matlagningstillfället.
  • Självklart anpassar vi alltid upplägget efter era förutsättningar och önskemål. Kontakta oss eller skicka in en förfrågan så kontaktar vi er! 

Vi ses vid grytorna!