Här har vi samlat några av våra menyer för att ge inspiration och för att du ska få en känsla av vad vi kan erbjuda när du hyr en kock. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och dina personliga preferenser och vi skapar också nya gastronomiska kreationer hela tiden. Varje kväll brukar dessutom innehålla någon nyhet där du och dina gäster får möjlighet att prova något helt nytt.
Sliders med ankleverterrin och surkålsmarmelad
Rödingtartar "teriyaki" med mungbönsplättar och misoemulsion
Sellerisoppa med äpple, calvados, bacon & äppelkrutonger
Hjortfilé rubbad med te, stuvad jordärtskocka med rökt grädde och rostad svartkål med pinjenötter
Äppelgranité med calvados
Urval av ostar, morotsmarmelad med stjärnanis och fröknäcke
Öppen äppellasagne med crème anglais och rostad saltmandel
Fem rätter 900 kr/kuvert exkl. moms
Sju rätter 1100 kr/kuvert exkl. moms
Ramslökssoppa med grillat ostron
Vårrulle med lättgravad lax, färskpotatis och nässelemulsion
Carpaccio på pilgrimsmussla med råhyvlad sparris, björkolja, forellrom och citronskum
Sparrisrisotto med sommartryffel, halstrad hjälmaregös och balsamicosirap
Kalvbrässtempura ”ängamat” med kalvfond, vårprimörer, ramslök och körvel
Sorbet på spetspaprika med grillad, rökt fänkål och concordevinäger
Ångad karamelliserad rabarber med vaniljgrädde, hallonsnö och granolacrunch
Mousse på kamchatkakrabba, löjrom och sallad på färska alger
Lågtempererat ägg 63,5° med sotad röding, picklad rödlök och citronskum
Ceviche på hälleflundra med sellerijuice och hyvlad kålrabbi
Roasted Butternut Squash Soup New York Style
Kantareller och palsternacka i sardellsmör på svartpepparbrioche
Konfiterad griskind med blomkålspuré och picklad pumpa
Chokladcrêpes med äppelkompott och granatäppelsirap