Inspirationsmenyer och prisexempel

Här har vi samlat några av våra menyer för att ge inspiration och för att du ska få en känsla av vad vi kan erbjuda när du hyr en kock. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och dina personliga preferenser och vi skapar också nya gastronomiska kreationer hela tiden. Varje kväll brukar dessutom innehålla någon nyhet där du och dina gäster får möjlighet att prova något helt nytt.

Vintermeny

Sliders med ankleverterrin och surkålschutney

Rödingtartar "teryaki" med sellerirösti och misoemulsion

Sellerisoppa med äpple, calvados, bacon & äppelkrutonger

Dovjortsfilé rubbad med te, stuvad jordärtskocka med rökt grädde och rostad svartkål med pinjenötter

Äppelgranité med calvados

Urval av ostar, morotsmarmelad med stjärnanis och granolaflarn

Öppen äppellasagne med crème anglais

Pris

Fem rätter 900 kr/kuvert exkl. moms
Sju rätter 1100 kr/kuvert exkl. moms

 

Vårmeny

Ramslökssoppa med grillat ostron

Vårrulle med lättgravad lax, färskpotatis och nässelemulsion

Carpaccio på pilgrimsmussla med råhyvlad sparris, björkolja, forellrom och citronskum

Sparrisrisotto med sommartryffel, halstrad hjälmaregös och balsamicosirap

Kalvbrässtempura ”ängamat” med kalvfond, vårprimörer, ramslök och körvel

Sorbet på spetspaprika med grillad, rökt fänkål och concordevinäger

Ångad karamelliserad rabarber med vaniljgrädde, hallonsnö och granolacrunch

Höstmeny

Mousse på kamchatkakrabba, löjrom och sallad på färska alger

Lågtempererat ägg 63,5° med sotad röding, picklad rödlök och citronskum

Ceviche på hälleflundra med sellerijuice och hyvlad kålrabbi

Roasted Butternut Squash Soup New York Style

Kantareller och palsternacka i sardellsmör på svartpepparbrioche

Konfiterad griskind med blomkålspuré och picklad pumpa

Chokladcrêpes med äppelkompott och granatäppelsirap