Inspirationsmenyer och prisexempel

Här har vi samlat några av våra menyer för att ge inspiration och för att du ska få en känsla av vad vi kan erbjuda när du hyr en kock. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och vi skapar också nya gastronomiska kreationer hela tiden. 

Vintermeny

Sliders med ankleverterrin och surkålsmarmelad

Halstrad laxsashimi med mandusås, friterat rispapper och sorbet på rostad speptspaprika

Sellerisoppa med äpple, calvados, bacon och äppelkrutonger

Lättgravad halstrad röding med mandelpotatispuré, torkad ren och syltade kantareller

Hjortfilé rubbad med te, stuvad jordärtskocka med rökt grädde och rostad svartkål med pinjenötter

Urval av ostar, morotsmarmelad med stjärnanis och fröknäcke

Öppen äppellasagne med crème anglais och rostad saltmandel, äppelgranité med calvados

Pris

1395 kr/kuvert inkl. moms för sju rätter

 

Vårmeny

Vårrulle med lättgravad lax, färskpotatis och nässelemulsion

Carpaccio på pilgrimsmussla med råhyvlad sparris, björkolja, forellrom och citronskum

Ramslökssoppa med grillat ostron

Sparrisrisotto med sommartryffel, halstrad hjälmaregös och balsamicosirap

Kalvbrässtempura ”ängamat” med kalvfond, vårprimörer, ramslök och körvel

Urval av ostar, fikonmarmelad och fröknäcke

Ångad karamelliserad rabarber med vaniljgrädde, hallonsnö och granolacrunch

Höstmeny

Mousse på kamchatkakrabba, löjrom och sallad på färska alger

Lågtempererat ägg 63,5° med sotad röding, picklad rödlök och citronskum

Roasted Butternut Squash Soup New York Style

Rimmad torskrygg med kålrot och wakamealger i dashibuljong och friterad purjolök

Konfiterad griskind med blomkålspuré och picklad pumpa

Urval av ostar, morotsmarmelad med stjärnanis och fröknäcke

Chokladcrêpes med äppelkompott och granatäppelsirap