Chef´s table

När du bokar ett Chef´s table sitter du i köket. Hos kocken. Upplev den opolerade sanningen och är med där det händer. Du får charmiga Mosebacke Matstudio för dig själv och dina gäster. Menyn och vinvalen står kocken för.

Chef´s table är konceptet för dig som vill uppleva matlagning på högsta nivå. Perfekt för det mindre företaget, för ledningsgruppen eller varför inte ta med dina kunder på en annorlunda upplevelse. När ni vill umgås ostört för er själva helt enkelt. Och bara njuta ...

Mosebacke Matstudio

Hur ser en kväll ut?

  • När du och dina gäster anländer inleder vi med en amuse bouche och ett glas champagne. Sedan kommer en sjurätters avsmakningsmeny anpassad efter säsong med de allra finaste råvarorna. Vi lagar maten från grunden, utan genvägar, med hjälp av både traditionella och moderna tekniker.
  • Rätterna avlöser varandra. Glasen fylls med passande drycker. Vi samtalar vi om smaker, matlagningstekniker och viner. Stämningen är hög, ljudvolymen stiger efter hand. Precis som det ska i köket ...

Vad kostar det?

  • Chef´s table är anpassat för grupper från 12-16 personer.
  • Pris 1 100:-/person exkl. moms. Kostnaden för dryck tillkommer. Ni står själv för inköp av drycker men självklart tar vi fram rekommendationer till kvällens meny.
  • Antalet personer kan justeras till tre dagar före matlagningstillfället.
  • Självklart anpassar vi alltid upplägget efter era förutsättningar och önskemål. Kontakta oss eller skicka in en förfrågan så kontaktar vi er! 

Vi ses i köket!